top of page
header - j-fashion convention.png

EVENT SCHEDULE

URSA MAJOR 2023

Pocket Schedule
Google Calender

WEEKEND ACTIVITIES

Themed Gatherings

We will be hosting several themed group photo opportunities throughout the weekend for different fashion styles or themes! Be sure to check out  the event schedule below for gatherings to participate in.

Attendees  have the opportunity to receive special badge ribbons, though ribbons  are limited depending on the number of attendees per gathering!

Scavenger Hunt

Want to earn some bragging rights? Join our scavenger hunt to earn a  special ribbon! We will release a list of things you need to find and  document around the convention that you will need to take photos of.  Once you find a certain number of items on the list, come visit the Info  Desk on the Lobby Level to claim your prize!


For more information about badge ribbons, please see this page!

Unofficial Meetups

Looking to meet up with other attendees during the convention? We’ve  created a dedicated forum in the Bay Area Kei Discord server for  scheduling meetups and gatherings! Whether you’re looking for players  for a specific game in the Game Lounge, organizing a themed photoshoot,  or simply looking to grab dinner, this is the place to find your people!

Meetups  may take place inside badged convention areas as long as they do not  conflict with any events taking place at the time, or they can happen  outside of badged convention areas. Please note that non-badged  convention spaces within the hotel are accessible to the general public.  Convention attendees should be respectful of other hotel-goers using  these public spaces. Bay Area Kei reserves the right to remove any  meetup threads for any reason. Bay Area Kei is also not responsible for  moderating any unofficial meetups hosted outside of convention space.


Join the Discord!

FRIDAY, DEC 8

DAY 1

Social Mixer

Host:

Bay Area Kei

Location:

Osaka Room

4:00 AM

-

5:00 AM

60 min

Join us for a social mixer to chat and play games to get to know your fellow attendees!

Eclectic Doll Carousel: J-Fashion Rave

Host:

Time Angel and Gravity Angel

Location:

Imperial Ballroom

5:00 AM

-

7:00 AM

2 hours

Beep beep boop boop

Karaoke

Host:

Bay Area Kei

Location:

Osaka Room

5:00 AM

-

7:00 AM

2 hours

Sing for me, my angel of music! We'll be hosting live karaoke in the Spring Room, so bring your angelic and pretty voices.

Day 1

SATURDAY, DEC 9

DAY 2

Gothic & Lolita Market Boutique

Host:

Bay Area Kei

7:00 PM

-

2:00 AM

7 hours

Location:

Spring Room

Please welcome the Gothic & Lolita Market, an organization that hosts pop-up shopping events in Japan! They will be located in the Spring Room, downstairs from the regular vending hall. 

Ursa Market

Host:

Bay Area Kei

7:00 PM

-

2:00 AM

7 hours

Location:

Sakura Room

J-Fashion Vendor Hall & Artist Alley

Come shop with our fabulous participating vendors and artists!

Game Lounge

Host:

Bay Area Kei

10:00 PM

-

4:00 AM

6 hours

Location:

Osaka Room

Come enjoy our game lounge, stocked with board games, card games, video games, and more. Our game masters will help match you up with a fun game and cool group of people to play with! Looking for something a little more solo? We’ll also have puzzles and coloring pages to enjoy by yourself. You’re also welcome to bring your own games (or friends) and play in our lounge.

Holiday Ball

Host:

Bay Area Kei

4:00 AM

-

7:00 AM

3 hours

Location:

Imperial Ballroom

Come one come all to the Holiday Ball

Day 2

SUNDAY, DEC 10

DAY 3

J-Fashion Swap Meet

Host:

Bay Area Kei

8:00 PM

-

12:00 AM

4 hours

Location:

Imperial Ballroom

Our J-Fashion Swap Meet will take place on Sunday, December 10th! Come buy and sell your secondhand J-fashion clothings, accessories, and novelty items!

Closing Ceremonies

Host:

Bay Area Kei

12:00 AM

-

12:30 AM

30 min

Location:

Osaka Room

Join us for end-of-con announcements and to let us know how we did!

Day 3
bottom of page